Warta

  • 5 units 800KW Walter-Cummins Generators arrive Angola
    Pos waktos: Mei-31-2021

    Sanaos dinten usum panas, tapi éta henteu tiasa ngeureunkeun sumanget masarakat Walter pikeun padamelan ieu. Insinyur garis payun angkat ka situs Angola pikeun masang sareng debug, sareng ngajarkeun padamel cara ngagunakeun set generator ku cara anu leres. Nembe, 5 unit 800KW Walter series Cummins generator netepkeun ...Maca deui »

  • 500KW Cummins generator sets arrive Maldives
    Waktos Post: Apr-26-2021

    Di 2020, Juni 18th, 3 unit kami set jempé 500KW Cummins generator set dikirimkeun ka Malaives, Butuh sakitar sabulan, klien kami nampi sét generator. Samentawis waktos, teknisi urang Mr Sun angkat ka Konsumén nganggo hawa, anjeunna mimiti ngalaksanakeun generator pasang badé ngajar padamel ...Maca deui »

  • 4 units 40kva Cummins silent type generators to Rwanda
    Waktos Post: Mar-30-2021

    Anyar-anyar ieu, 4 unit sét Walter séri anyar tipe 40kva Cummins generator set diékspor ka Rwanda. Ngandelkeun téknologi produksi profesional fsctory kami, senyum generator Cummins jempé mangrupikeun pagelaran stabil, kualitas anu saé, sareng téknologi maju. Aranjeunna ngagaduhan ...Maca deui »

  • Walter 1200KW diesel generator sets arrive at Jingdong Logistics Park
    Waktos Post: Feb-25-2021

    Tanggal 23 Nopémber 2019, dua unit parusahaan kami 1200kw Yuchai generator set ngalih ka Jingdong Logistics Park. Sakumaha dipikaterang ogé, JD.com mangrupikeun perusahaan e-commerce mandiri di Cina. Pangadeg Liu Qiangdong janten ketua sareng CEO JD.com. Éta ngagaduhan JD Mall, JD Finance, Paipa.com, JD ...Maca deui »

  • Our engineer arrived in Solomon Islands
    Pos waktos: Mei-13-2020

    Nembe, insinyur baris kahiji Walter parantos sumping di Kapuloan Solomon kanggo ngamimitian mesin debugging, sahingga sadayana generator solar tiasa dilebetkeun kana padamelan sadidinten gancang-gancang. Waktos ieu konsumén asing urang mésér 2 unit generator solar Volvo 500KW sareng 1 unit Volvo 100KW solar ...Maca deui »

  • Welcome Egyptian customers to our factory
    Pos waktos: Mei-13-2020

    Kalayan pamekaran gancang perusahaan sareng inovasi kontinyu tina téknologi R&D, Yangzhou Walter Electrical Equipment Co., ltd ogé teras-terasan mekarkeun pasar internasionalna sareng narik perhatian seueur palanggan asing. Tanggal 7 Juni 2018, galangan kapal Mesir ...Maca deui »

  • 1000KVA Yuchai generator to the Philippines
    Pos waktos: Mei-13-2020

    Dina Juni, 14th 2018 Kami ngekspor generator unit 1000kva ka Filipina, ieu katilu kalina perusahaan kami ngekspor barang ka Filipina taun ayeuna. Perusahaan urang gaduh seueur kolaborator di Filipina, sareng waktos ieu urang damel sareng pembina perumahan di Tasikmalaya. Anjeunna hoyong mésér 1000kva ...Maca deui »