Warta

  • Our engineer arrived in Solomon Islands
    Pos waktos: Mei-13-2020

    Anyar-anyar ieu, insinyur baris kahiji Walter parantos sumping di Kapuloan Solomon kanggo ngamimitian mesin debugging, sahingga sadaya generator solar tiasa dilebetkeun kana padamelan sadidinten gancang-gancang. Waktos ieu konsumén asing urang mésér 2 unit generator solar Volvo 500KW sareng 1 unit Volvo 100KW solar ...Maca deui »

  • Welcome Egyptian customers to our factory
    Pos waktos: Mei-13-2020

    Kalayan pamekaran gancang perusahaan sareng inovasi kontinyu tina téknologi R&D, Yangzhou Walter Electrical Equipment Co., ltd ogé teras-terasan mekarkeun pasar internasionalna sareng narik perhatian seueur palanggan asing. Tanggal 7 Juni 2018, galangan kapal Mesir ...Maca deui »

  • 1000KVA Yuchai generator to the Philippines
    Pos waktos: Mei-13-2020

    Dina Juni, 14th 2018 Kami ngekspor generator unit 1000kva ka Filipina, ieu katilu kalina perusahaan kami ngekspor barang ka Filipina taun ayeuna. Perusahaan urang gaduh seueur kolaborator di Filipina, sareng waktos ieu urang damel sareng pembina perumahan di Manila. Anjeunna hoyong mésér 1000kva ...Maca deui »