Tentang Kami

Walter

Tentang Kami

Pabrik propésional sareng desainer sistem generasi: Walter Électrical Equipment Co., Ltd.

Disetél
Nyertakeun

Walter salaku pabrik susunan generator solar, urang gaduh pangalaman produksi anu euyeub. Pabrik Walter éta bulit di 2003, kami khusus kana generator anu diajukeun langkung ti 16 taun. Walter mangrupikeun pasangan OEM Perkins, Cummins, Doosan, MTU, Volvo sareng anu sanésna, sareng jarak listrik ti 5kw-3000kw. Numutkeun desain set generator anu béda, aya sababaraha jinis ieu: tipe kabuka, jinis jempé (dilengkepan kanopi jempé), jinis wadah, jinis trailer.

Pabrik Walter perenahna di Yangzhou, propinsi Jiangsu, Cina. Daérah pabrik langkung ti 2500 méter pasagi sareng dilengkepan peralatan canggih kalebet mesin motong laser, mesin punch CNC, mesin bending CNC sareng sajabina. Walter parantos ngusahakeun teknisi sareng fasilitas anu saé pikeun ngajamin produksi sét generator kelas munggaran.

Pikeun ngajamin kualitas luhur barang, Walter ngenalkeun Sistem Manajemen Perangkat Lunak ERP sareng ngagaduhan Sértipikasi Sistem Kualitas ISO9001. Sadaya sét generator parantos disatujuan ku CE. Pangujian produk anu dihijikeun standar, anu sadayana produk saluyukeun sareng diuji sateuacan angkat ti pabrik, pikeun mastikeun yén pangguna akhir bakal wareg ku set generator kami nalika aranjeunna dioperasikeun.

Kusabab produk sareng jasa anu saé, kami nampi kapercayaan pelanggan anu langkung seueur. Walter parantos netepkeun hubungan kerjasama anu lega sareng perusahaan asing dina seueur filed, sapertos perusahaan telekomunikasi ti Nigeria, Peru, Indonesia. Kami parantos ngekspor generator ka Afrika, Afrika Kidul, Asia Kidul, Asia Tenggara.

Dina waktos payun, kami bakal neraskeun nawiskeun barang anu berkualitas, jasa anu saé pikeun klien kami. Nyayogikeun produk standarisasi, nyayogikeun jasa pfofessional, nyayogikeun silués anu gampang berorientasi sareng cocog, sakitar tilu standar kagolong kana udagan urang dina jangka panjang. Punten percanten ka abdi, milih Walter bakal janten pilihan anjeun anu wijaksana.

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.