FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon kisaran kakuatan generator solar?

Kisaran kakuatan tina 10kva ~ 2250kva.

Naon waktos pangirimanna?

Pangiriman dina 7 dinten saatos deposit dikonfirmasi.

Naon istilah pamayaran anjeun?

a. Kami nampi 30% T / T salaku setoran, pembayaran kasaimbangan dibayar sateuacan pangiriman

bL / C dina tetempoan

Naon tegangan generator solar anjeun?

Tegangan 220 / 380V, 230 / 400V, 240 / 415V, sami sareng pamundut anjeun.

Naon waktos jaminan anjeun?

Mangsa jaminan urang nyaéta 1 taun atanapi 1000 jam ngajalankeun mana waé anu pangpayunna. Tapi dumasar kana sababaraha proyék khusus, urang tiasa manjangkeun periode jaminan kami.

Hoyong damel sareng urang?