Kelompok ku mérek generator

  • 400kva Yuchai engine diesel generator

    400kva mesin Yuchai generator solar

    Mini Quantity: 1 set Port: Shanghai Payment Terms: T / T, L / C Size: depend Material: Iron & copper Features: powering Applications: Generate Electric Klién: supplier / manufacturer / company / factory / distributor / agents / final user Marketing Daérah: Asia, Afrika, Éropa, daérah Arab Generator nyetél spésifikasi Kaluaran frékuénsi 50HZ Dipeunteun kagancangan 1500rpm Perdana kakuatan 400kva daya Siaga 444kva Dinilai tegangan 400v Phase 3 Modél mesin YC6T60 ...
  • 50HZ 100kva Volvo engine diesel generator

    50HZ 100kva mesin Volvo generator solar

    Mini Quantity: 1 set Port: Shanghai Payment Terms: T / T, L / C Size: depend Material: Iron & copper Features: powering Applications: Generate Electric Klién: supplier / manufacturer / company / factory / distributor / agents / final user Marketing Daérah: Asia, Afrika, Éropa, daérah Arab Generator nyetél Spesifikasi Kaluaran frékuénsi 50HZ Dipeunteun kagancangan 1500rpm Perdana kakuatan 100kva kakuatan Siaga 110kva Tegangan 400v Phase 3 Modél mesin TAD531GE Alte ...
  • 50HZ 120kva Cummins engine diesel generator

    50HZ 120kva mesin Cummins generator solar

    Mini Quantity: 1 set Port: Shanghai Payment Terms: T / T, L / C Size: depend Material: Iron & copper Features: powering Applications: Generate Electric Klién: supplier / manufacturer / company / factory / distributor / agents / final user Marketing Daérah: Asia, Afrika, Éropa, daérah Arab Generator nyetél spésifikasi Kaluaran frékuénsi 50HZ Kacepetan laju 1500rpm Perdana kakuatan 120kva Tenaga sayaga 132kva Tegangan 400v Phase 3 Modél mesin 6BTA5 ....
  • 50HZ 100kva Cummins engine diesel generator

    50HZ mesin 100kva Cummins generator solar

      Mini Quantity: 1 set Port: Shanghai Payment Terms: T / T, L / C Size: depend Material: Iron & copper Features: powering Applications: Generate Electric Klién: supplier / manufacturer / company / factory / distributor / agents / final user Marketing Daérah: Asia, Afrika, Éropa, daérah Arab Generator nyetél Spesifikasi Frékuénsi kaluaran 50HZ Kacepetan laju 1500rpm Perdana kakuatan 100kva kakuatan Siaga 110kva Tegangan 400v Phase 3 Modél mesin ...
  • 50HZ 180kva Cummins engine diesel generator

    50HZ 180kva mesin Cummins generator solar

      Mini Quantity: 1 set Port: Shanghai Payment Terms: T / T, L / C Size: depend Material: Iron & copper Features: powering Applications: Generate Electric Klién: supplier / manufacturer / company / factory / distributor / agents / final user Marketing Daérah: Asia, Afrika, Éropa, daérah Arab Generator nyetél spésifikasi Kaluaran frékuénsi 50HZ Dipeunteun speed 1500rpm Prime power 180Kva Standby power 198kva Dinilai voltase 400v Phase 3 Engine ...
  • 50HZ 200kva Cummins engine diesel generator

    50HZ 200kva mesin Cummins generator solar

    Mini Quantity: 1 set Port: Shanghai Payment Terms: T / T, L / C Size: depend Material: Iron & copper Features: powering Applications: Generate Electric Klién: supplier / manufacturer / company / factory / distributor / agents / final user Marketing Daérah: Asia, Afrika, Éropah, daérah Arab Generator nyetél Spesifikasi Frékuénsi kaluaran 50HZ Kapeunteun laju 1500rpm Perdana kakuatan 200Kva daya Siaga 220kva Dihaturkeun voltase 400v Phase 3 Modél mesin 6 ...
  • 50HZ 50kva Cummins engine diesel generator

    50HZ 50kva mesin Cummins generator solar

    Mini Quantity: 1 set Port: Shanghai Payment Terms: T / T, L / C Size: depend Material: Iron & copper Features: powering Applications: Generate Electric Klién: supplier / manufacturer / company / factory / distributor / agents / final user Marketing Daérah: Asia, Afrika, Éropa, daérah Arab Generator nyetél spésifikasi Kaluaran frékuénsi 50HZ Dipeunteun kagancangan 1500rpm Perdana kakuatan 50kva daya Siaga 55kva Dihaturkeun voltase 400v Phase 3 Modél mesin 4BT ...
  • 50HZ 40kva Cummins engine diesel generator

    50HZ 40kva mesin Cummins generator solar

      Mini Quantity: 1 set Port: Shanghai Payment Terms: T / T, L / C Size: depend Material: Iron & copper Features: powering Applications: Generate Electric Klién: supplier / manufacturer / company / factory / distributor / agents / final user Marketing Daérah: Asia, Afrika, Éropa, daérah Arab Generator nyetél spésifikasi Kaluaran frékuénsi 50HZ Dipeunteun kagancangan 1500rpm Perdana kakuatan 40kva daya Siaga 44kva Dinilai tegangan 400v Phase 3 Engine mo ...
  • 80KVA-650KVA Volvo engine diesel generator

    80KVA-650KVA Volvo mesin solar generator

    Pabrik generator solar Walter ayeuna tiasa nyayogikeun kakuatan stabil anu komprehensif dina sadaya bidang kakuatan (nyaéta Railway, Mining, Hospital, Perminyakan, Perminyakan, Komunikasi, Séwa, Pamaréntah, Pabrik sareng Perumahan sareng sajabana) Walter Generator – generator volvo nyandak mesin volvo salaku kakuatan, kalayan kisaran listrik ti 68kva dugi ka 500kva, Volvo di Swédia kalayan langkung ti 120 taun sajarah, mangrupikeun pabrik mesin kalayan sajarah anu paling panjang di dunya. Dugi ka ayeuna, fil mesin na ...
  • 60KVA-800KVA Shangchai engine diesel generator

    60KVA-800KVA Shangchai mesin solar generator

    Mesin diesel séri SHANGCHAI mangrupikeun modél anyar Shangchai, mérek mesin solar nyaéta "SDEC", anu mangrupikeun produk hemat énergi perlindungan lingkungan anu didesain sareng dikembangkeun ku SDEC, kaunggulan sapertos kieu: 1 efficiency Efisiensi tinggi, konsumsi bahan bakar rendah di daérah padamelan, konsumsi BBM khusus minimum nyaéta 195 g / kw. h. 2, reliabilitas tinggi, sareng pangalaman desain mesin solar beurat multinasional, interval sesar mesin dugi ka rata-rata 4000 jam, rata-rata overhau ...
  • 40KVA-880KVA Yuchai engine diesel generator

    40KVA-880KVA Yuchai mesin solar generator

    Walter - seri Yuchai mesinna ti Guangxi Yuchai Engine Co., ltd, anu khusus pikeun Mesin Téknik, mesin tatanén, pembangkit listrik sareng mesin solar laut, kisaran listrik 40-880 KW, ogé modél mesin: YC4108,, YC4110 , YC6105, YC6108, seri YC6112, Mesin solar parantos diliwatan uji coba émisi, sadayana saluyu sareng standar standar nasional anu anyar GB17691-2001 Tipe Persetujuan Tipe A watesan émisi (minuhan kabutuhan standar Éropa I) sareng sababaraha m ...
  • 50HZ 30kva Cummins engine diesel generator

    50HZ 30kva mesin Cummins generator solar

    Mini Quantity: 1 set Port: Shanghai Payment Terms: T / T, L / C Size: depend Material: Iron & copper Features: powering Applications: Generate Electric Klién: supplier / manufacturer / company / factory / distributor / agents / final user Marketing Daérah: Asia, Afrika, Éropa, daérah Arab Generator nyetél spésifikasi Kaluaran frékuénsi 50HZ Dipeunteun kagancangan 1500rpm Perdana kakuatan 30kva daya Siaga 33kva Tegangan 400v Phase 3 Modél mesin 4BT3.9-G1 / 4BT3 ....
123456 Teras> >> Halaman 1/17