Wadahna solar generator

  • Container engine diesel generator

    Mesin diesel generator

    Generator tipe wadah Walter 1. Ngadopsi wadah 20'ft kanggo genset dugi ka 1250kVA sareng wadah 40'ft kanggo genset tina 1250kVA. 2. Genset kontainer lengkep tiasa dikirim langsung pikeun transportasi laut anu ngahémat biaya pengiriman. 3. Katun anu nyerep sora sareng piring logam perforasi diletak dina sakuriling kanopi, ogé sareng alat pemadam kebakaran. 4. Silencer industri éksternal, pangaruh kompak sareng silencer. 5. Kabinet ngonfigurasi sistem suplai, kamar kontrol, sistem lampu, ...