Warta Industri

  • 1000KVA Yuchai generator to the Philippines
    Waktos Post: 05-13-2020

    Dina Juni, 14th 2018 Kami ngekspor generator unit 1000kva ka Filipina, ieu katilu kalina perusahaan kami ngekspor barang ka Filipina taun ayeuna. Perusahaan urang gaduh seueur kolaborator di Filipina, sareng waktos ieu urang damel sareng pembina perumahan di Manila. Anjeunna hoyong mésér 1000kva ...Maca deui »