• banner1
  • banner2
  • banner3

Susunan Walter Generator

Walter Spésialisasi dina Pabrik Diesel Generator Sét pikeun Bumi sareng Kelautan. Mesin Brand tina: Cummins, Perkins, Volvo, MTU, Daewoo, Deutz, Domestik Brand: Yuchai, SDEC, Weichai ...

Lingkup Produk Sareng Applicaton

Susunan Walter Generator Tiasa Dipaké Pikeun Industrial, Komérsial, Konstruksi, Las, Stasiun Basis Komunikasi, Militer, Rumah Sakit, Tambang, Bandara Sareng Tempat-tempat Publik Anu Séjénna.

WALTER GROUP FROFIL

  • company

Walter salaku pabrik susunan generator solar, urang gaduh pangalaman produksi anu euyeub. Pabrik Walter éta bulit di 2003, kami khusus kana generator anu diajukeun langkung ti 16 taun. Walter mangrupikeun pasangan OEM tina Perkins, Cummins, Doosan, MTU, Volvo sareng sajabana, sareng kisaran kakuatan ti 5kw-3000kw.

Pabrik Walter perenahna di Yangzhou, propinsi Jiangsu, Cina. Daérah pabrik langkung ti 2500 méter pasagi sareng dilengkepan peralatan canggih kalebet mesin motong laser, mesin punch CNC ..

Target Walter: Ngadegkeun Inovasi Anyar sareng Tim Pembelajaran, Pikeun Nyayogikeun Produk Profesional sareng Jasa Kanggo Palanggan Global Terus-terusan

Produk Fitur

Aplikasi pikeun Susunan Generator Diesel kami. Di dieu anjeun bakal ningali galéri gambar sareng pidéo pikeun mendakan inspirasi pikeun padamelan salajengna.