Generator trailer

  • trailer generator set

    set generator gandeng

    Mobile generator tipe solar generator1. Dirancang khusus pikeun tungtutan listrik tina handphone biasa atanapi di lapangan.2. Cangkangna didamel tina pelat galvanis berkualitas tinggi atanapi lempeng pelengkung, kalayan fitur tahan korosi, sareng panyegelan anu saé, sareng sajabana3. Jandéla sareng panto opat sisi dilengkepan ku dukungan hidrolik otomatis, gampang dibuka.4. Roda chassis tiasa didesain janten dua, opat, genep roda numutkeun kabutuhan klien. Éta desain kana manual, otomatis, kord hidrolik ...