Generator solar

  • DEUTZ marine Generator Sets

    DEUTZ laut Generator Susunan

    1.Produksi perkenalan: Walter - Deutz sea series, mesin dipilih ti Weifang Weichai Deutz Diesel Engine Co., Ltd. Weichai Deutz mangrupikeun produk patungan antara Jérman Deutz sareng China Weichai Group, utamina ngahasilkeun séri WP4 WP6 mesin merk Deutz, Jérman Deutz mangrupikeun produsen mesin solar kelas dunya, didirikeun taun 1864, didamel ku panemu mesin gas opat-stroke, Mr. Otto sareng Langen. Ngalangkungan paningkatan sareng validasi kontinyu tina 130 taun, DEUTZ ha ...
  • YUCHAI marine Generator Sets

    YUCHAI laut Generator Susunan

    1.Produksi perkenalan: Walter - Deutz sea series, mesin dipilih ti Weifang Weichai Deutz Diesel Engine Co., Ltd. Weichai Deutz mangrupikeun produk patungan antara Jérman Deutz sareng China Weichai Group, utamina ngahasilkeun séri WP4 WP6 mesin merk Deutz, Jérman Deutz mangrupikeun produsen mesin solar kelas dunya, didirikeun taun 1864, didamel ku panemu mesin gas opat-stroke, Mr. Otto sareng Langen. Ngalangkungan paningkatan sareng validasi kontinyu tina 130 taun, DEUTZ ha ...
  • ZICHAI marine Generator Sets

    ZICHAI laut Generator Susunan

    1.Perkenalan produk: Walter-Zibo series set milih mesin solar power ageung ti perusahaan generator solar ZIBO. Éta ngagaduhan seueur fitur: Operasi anu gampang, konsumsi bahan bakar rendah, kakuatan ageung, sareng sajabana. Frékuénsi produk nyaéta 50HZ sareng 60HZ. 2. Parameter zichai: Modél Jumlah Ootput Power Engine Tipe / Power Piston Stroke (mm) Kapindahan (L) Konsumsi Bahan Bakar (g / kw.h) Modél Generator Diménsi Sakabeh L * W * H (mm) Beurat (kg) KW KVA CCFJ-200 200 250 Z6170ZLD-2/275 170/200 16 ≤198 M ...
  • CUMMINS marine Generator Sets

    CUMMINS laut Generator Susunan

    1.Produksi perkenalan: seri laut Walter -cummins, Mesin dipilih ti mesin Cummins B, C, L séri mesin Dongfeng Cummins generator co, ltd sareng Cummins M, N, K séri Chongqing Cummins generator co., Ltd., kalayan struktur anu wajar, kinerja anu saé, gampang diropeaan sareng fitur-fitur penting anu sanés. 2. Parameter CUMMINS Silent Generator Set: Model Model Ootput Power Engine Type / Power Silinder Number Piston Stroke (mm) Displacement (L) Consuel Fuel (g / kw.h) O ...