Yuchai mesin generator solar

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Harga FOB: US $ 1.000 - 30.000 / Set

Kamampuhan Suplai:4000 Set / Sét per Taun

 

Yuchai mesin generator solar, Grosir Rupa-rupa Kualitas Tinggi Yuchai mesin generator solar Produk Ti Yangzhou Walter Electrical Equipment Co., Ltd. Yuchai mesin generator solar Panyekel sareng Yuchai mesin generator solar.

 

Harga Fob: US $ 1.000 - 30.000 / Set

Kamampuhan Suplai: 2000 Sataun

Kuantitas Mini: 1 sét

Palabuhan: Shanghai

Syarat pamayaran: T / T, L / C

Ukuran: gumantung

Bahan: Besi & tambaga

Fitur: kakuatan

Aplikasi: Ngahasilkeun Listrik

Klién: supplier / pabrikan / perusahaan / pabrik / distributor / agén / pamaké pamungkas

Area pamasaran: Asia, Afrika, Éropa, daérah Arab

Mesin Yuchai Diesel Generator Nyarankeun Daya, mangga pencét kana kakuatan ieu

40kva 50kva 75kva 100kva 120kva 150kva
180kva 200kva 250kva 300kva 350kva 400kva
450kva 500kva 550kva 600kva 650kva 700kva
750kva 800kva 880kva

1.jpg

 

Walter - seri Yuchai mesinna ti Guangxi Yuchai Engine Co., ltd, anu khusus pikeun Mesin Téknik, mesin tatanén, pembangkit listrik sareng mesin solar laut, kisaran listrik 40-880 KW, ogé modél mesin: YC4108,, YC4110 , YC6105, YC6108, seri YC6112, Mesin solar parantos diliwatan uji coba émisi, sadayana saluyu sareng standar nasional GB17691-2001 standar Tahap Persetujuan Tipe A émisi watesan (minuhan kabutuhan standar Éropa I) sareng sababaraha modél dugi ka Éropa II .

 

14708962917546171.jpg

 

Konfigurasi standar set generator yuchai:

1. Mesin Yuchai

2. alternator Badter (alternatip brand china pikeun pilihan)

3. Panel kontrol DEEPSEA DSE3110

4. dasar kualitas luhur.

5. Sistem dipasang Anti Geter

6. Batré sareng carjer batré

7. Silencer industri sareng selang knalpot fléksibel

8. Parabot Yuchai

 

Yuchai Set Generator Kauntungan: 

1. Layanan Jaminan Internasional

2. kakuatan kuat, kinerja stabil

3. Operasi gampang sareng kaamanan

4. GENERART YUCHAI bakal langkung gampang dijaga sareng diropatkeun, kalayan kinerja anu langkung awét sareng umur jasa langkung lami, janten kinerja biaya langkung luhur.

5. Pabrik penjualan langsung generator set, Pastikeun kualitas sareng harga generator murah, janten langkung seueur pelanggan tungtung kauntungan

6. Kalayan sertifikasi ISO9001 CE SGS BV

7. generator Diesel Suku cadang gampang dipikagaduh ti pasar sadunya kalayan harga anu langkung mirah

 

2.jpg

 

Modél generator Gengerator Perdana Kakuatan Kakuatan Siaga Gengerator Mesin Yuchai Stamford Alternator L * W * H Beurat
KVA KVA Modél Mesin Modél Alternator mm kg
W-Y40 40 44 YC4D60-D21 WDQ182J 1800 * 780 * 1250 800
W-Y50 50 56 YC4D85Z-D20 WDQ184J 1900 * 780 * 1250 810
W-Y75 75 83 YC6B135Z-D20 WDQ224F 2300 * 850 * 1350 1200
W-Y100 100 111 YC6B155L-D21 WDQ274C 2400 * 850 * 1500 1300
W-Y120 120 133 YC6B180L-D20 WDQ274D 2400 * 850 * 1500 1400
W-Y150 150 167 YC6A230L-D20 WDQ274E 2500 * 900 * 1650 1600
W-Y151 151 168 YC6A245L-D20 WDQ274E 2500 * 900 * 1650 1600
W-Y180 180 200 YC6L275L-D30 WDQ274G 2800 * 1100 * 1700 2200
W-Y200 200 222 YC6M285L-D20 WDQ274H 2800 * 1100 * 1700 2300
W-Y250 250 278 YC6M350L-D20 WDQ274J 3000 * 1100 * 1800 2500
W-Y300 300 333 YC6MK420L-D20 WDQ314D 3000 * 1100 * 1800 2700
W-Y300 300 333 YC6MKL480L-D20 WDQ314D 3100 * 1100 * 1900 3000
W-Y350 350 389 YC6T550L-D21 WDQ314ES 3600 * 1100 * 1950 3800
W-Y400 400 444 YC6T600L-D22 WDQ314F 3900 * 1100 * 2000 4050
W-Y440 440 489 YC6T660L-D20 WDQ314F 3950 * 1100 * 2000 4200
W-Y500 500 556 YC6T700L-D21 WDQ354C 4000 * 1200 * 2100 5000
W-Y500 500 556 YC6TD780L-D20 WDQ354C 4000 * 1200 * 2100 5000
W-Y550 550 611 YC6TD840L-D20 WDQ354D 400 * 1200 * 2100 5500
W-Y600 600 667 YC6C1020L-D20 WDQ354E 4000 * 1400 * 2100 6000
W-Y640 640 711 YC6C1020L-D20 WDQ354E 4000 * 1500 * 2100 7000
W-Y700 700 778 YC6C1070L-D20 WDQ354F 4000 * 1500 * 2100 7000
W-Y750 750 833 YC6C1220L-D20 WDQ404B 4000 * 1500 * 2100 7000
W-Y800 800 889 YC6C1220L-D20 WDQ404C 4000 * 1500 * 2100 7000
W-Y880 880 978 YC6C1320L-D20 WDQ404D 4000 * 1500 * 2100 7000


3.jpg

 

Set generator Walter Maké produk kualitas luhur, tong nganyahokeun unggal jéntré, pikeun nyumponan sarat genset anu anjeun peryogikeun.

800玉柴细节图.jpg

 

4.jpg

 

Desain → Punching CNC → Las → Tés → Rakit → Polesan → Generator siap → Encasement → Nganteurkeun

Ti rarancang kana perakitan teras dikirimkeun unit, unggal léngkah urang meryogikeun padamel urang pikeun ngendalikeun kualitasna sacara ketat, supados unggal unit tiasa dikirimkeun kalayan sampurna.

800生产发货.jpg

 


7.jpg

 

24 jam layanan online

Panilitian bakal dibales dina waktos 1 jam

Jaminan nyaéta Sataun atanapi 1000 jam damel, anu mimiti

CKD sareng SKD sayogi

Bagian Generator sayogi gampang

 

14695909911919935.jpg

water support

 

4.jpg

 

Nalika ngembangna pasar domestik terus-terusan, produk kami parantos diékspor ka Étiopia, Algeria, Polandia, Méksiko, Bolivia, India, Selandia Baru, Ékuador, Rusia, Filipina, Vietnam, Libya, Ghana, India, Uni Émirat Arab, Saudi Arabia, Suriah , Brasil, Nigeria, Afrika Kidul, sareng sajabana Kami gaduh pangsa ageung di pasar global sareng mikaresep reputasi anu luhur di dunya.

Jasa Pra-jualan:

4.jpg

1. Pilihan modél pakakas;

2. Ngararancang sareng ngical parangkat dumasar kana kabutuhan khusus konsumén.

Penjualan:

4.jpg

Pikeun ngirim tanaga jasa saatos-penjualan khusus pikeun inatallasi sareng debugging dina situs, sareng latihan staf operasi ogé.

jasa saatos-jualan:

4.jpg

1. teknisi propésional sareng tim layanan purna jual kalayan jasa 7/24 pikeun méréskeun masalah anjeun;

2. Suku cadang cadang.

14695909911919935.jpg

 

zhengshu

 

4.jpg

Walter ngalangkungan 13 taun cobaan sareng kasusah, urang kerja keras sareng ngesang pikeun nampi sagala jinis sertifikasi industri, otorisasina.

800证书.jpg

14695909911919935.jpg

 

baozhuang

 

 

4.jpg

Rincian bungkusan: Bungkus Genaral atanapi kasus lapis

Detil Pangiriman: Dikirim dina 10 dinten saatos mayar

 

运输.jpg

14695909911919935.jpg

 

 

Upami anjeun resep produk kami, ngan ngahubungan kami.

Kabagjaan kuring pikeun masihan anjeun sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun sareng wajar.

Kami ayana di kota Yangzhou, Cina. Wilujeng sumping didatangan kami!

 

4.jpg

 

product1.jpgUpami anjeun resep pikeun perusahaan kami langkung seueur produk, mangga pencét dina gambar di luhur.

 

product3.jpgUpami anjeun resep pikeun perusahaan kami langkung seueur produk, mangga pencét dina gambar di luhur.

 

Dear Sir Atanapi Purchasing Manager:

Hatur nuhun kana waktos anjeun maca halaman wéb generator kami sacara saksama, upami anjeun ngagaduhan rarancang atanapi sarat anu lengkep, anjeun tiasa ngirim surélék ka kami.

Ogé Upami anjeun henteu terang detil na khusus, anjeun tiasa nyaritakeun sarat anjeun, sapertos kakuatan generator, tegangan sareng frekuensi, sabaraha sét? Éta dipaké pikeun pabrik atanapi lift atanapi alat-alat sanés? Sangkan urang tiasa nyarankeun hiji ka anjeun.

Ogé anjeun kedah nyaritakeun ka mana anjeun ti kota, supados urang tiasa mariksa tegangan sareng frékuénsi sateuacan didamel.

Pls kirimkeun mail ka walterxinyi@gmail.com

Hatur nuhun deui pikeun waktos na sareng miharep usaha sasarengan pikeun pasar ageung generator solar

 

Tags Panas: 

Walter Electrical Equipment locates di Yangzhou City mangrupikeun salah sahiji pabrik generator solar sareng pabrik Cina, sareng salaku perusahaan propésional, urang gaduh pabrik produktif nyalira, anu tiasa ngahasilkeun mesin diesel 40kva Yuchai anu pangénggalna sareng mesin diesel 50kva Yuchai generator, 75kva Yuchai mesin solar generator, 100kva Yuchai generator solar, 120kva Yuchai engine diesel generator, 150kva Yuchai engine diesel generator, 151kva Yuchai engine diesel generator, 180kva Yuchai engine diesel generator, 200kva Yuchai engine diesel generator, 250kva Yuchai engine diesel generator, 300kva Yuchai mesin solar generator, 350kva Yuchai engine solar generator, 400kva Yuchai engine diesel generator, 440kva Yuchai engine diesel generator, 500kva Yuchai engine diesel generator, 550kva Yuchai engine diesel generator, 600kva Yuchai engine diesel generator, 640kva Yuchai engine diesel generator, 700kva Yuchai generator mesin solar, solar mesin 750kva Yuchai generator, mesin 800kva Yuchai generator solar, 880kva mesin Yuchai generator solar, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, perusahaan, borongan, mésér, dealer, jual, murah, pasokan, distribusi

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali