60HZ 1250kva Perkins generator mesin solar

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kuantitas Mini: 1 sét

Palabuhan: Shanghai

Syarat pamayaran: T / T, L / C

Ukuran: gumantung

Bahan: Besi & tambaga

Fitur: kakuatan

Aplikasi: Ngahasilkeun Listrik

Klién: supplier / pabrikan / perusahaan / pabrik / distributor / agén / pamaké pamungkas

Area pamasaran: Asia, Afrika, Éropa, daérah Arab


2.jpg

 

Generator set Spésifikasi
Frékuénsi kaluaran 60HZ
Dipeunteun laju 1800rpm
Kakuatan perdana 1250Kva
Kakuatan sayaga 1375kva
Dipeunteun tegangan 440V
Tahap 3
Modél mesin 4012-46TWG2A
Modél alternator W-PE 1250
Konsumsi bahan bakar tina beban 100% 7.1Sitres / jam
Konsumsi bahan bakar tina 75% beban 5,7Litres / jam
Laju régulasi tegangan ± 1%
Variasi voltase acak ± 1%
Laju régulasi frékuénsi ± 5%
Variasi frékuénsi acak ± 0,5%
Spésifikasi Mesin
Modél mesin 4012-46TWG2A
Pabrikan mesin perkins
Jumlah silinder 6
Susunan silinder baris
Siklus 4 stroke
Aspirasi Wajar
Stroke Bore (mm mm) 102 × 120
Rasio Kapindahan 5.9
Rasio komprési 17.3: 1
Gubernur gancang Listrik
Sistem tiis Siklus tiis cai anu maksa
Kecepetan ajeg lungsur (%) ± 1%
Kapasitas sistem pelumasan total (L) 11
Kapasitas coolant (L) 7.2
Motor anu ngamimitian DC24V
Alternator DC24V
Spésipikasi alternator
Dipeunteun frékuénsi 60HZ
Dipeunteun laju 1800rpm
Modél Alternator W-PE 1250
Dipeunteun kakuatan perdana 1250KVA
Kekecapan (%) 0,851
Tahap 3
Dipeunteun tegangan 440V
Jinis anu ngagumbirakeun ngagumbirakeun diri.berus
Faktor kakuatan 0,8
Jangkauan ngaluyukeun tegangan ≥5%
Peraturan tegangan NL-FL ± 1%
Kelas insulasi H
Kelas panyalindungan IP23
Pilihan
Mérek Alternatip Pilihan Marathon Walter
Modél Pilihan Alternatip  MP-800-H WDQ 634G
Jinis anu ngagumbirakeun  Sorangan - bungah  Sorangan - bungah
Dipeunteun kakuatan perdana 1250KVA 1250KVA

14695909911919935.jpg

baozhuang

 

4.jpg

Rincian bungkusan: Bungkus Genaral atanapi kasus lapis

Detil Pangiriman: Dikirim dina 10 dinten saatos mayar

运输.jpg

14695909911919935.jpg

FAQ

 

4.jpg

 1. Naon anu rentang kakuatan tina generator solar?

Kisaran kakuatan tina 10kva ~ 2250kva.

2. Naon anu Waktos pangiriman?

Pangiriman dina 7 dinten saatos deposit dikonfirmasi.

3. Naon ari anjeun istilah pamayaran?

a. Kami nampi 30% T / T salaku setoran, pembayaran kasaimbangan dibayar sateuacan pangiriman

bL / C dina tetempoan

4. Naon éta voltase tina generator solar anjeun?

Tegangan 220 / 380V, 230 / 400V, 240 / 415V, sami sareng pamundut anjeun.

5. Naon ari anjeun jaman jaminan?

Mangsa jaminan urang nyaéta 1 taun atanapi 1000 jam ngajalankeun mana waé anu pangpayunna. Tapi dumasar kana sababaraha proyék khusus, urang tiasa manjangkeun periode jaminan kami.

zhengshu

沃尔特证书


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali