Produsén mesin solar Volvo Produsén

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Harga FOB: US $ 1.000 - 30.000 / Set

Kamampuhan Suplai:4000 Set / Sét per Taun

 

Produsén mesin solar Volvo Produsén, Grosir Rupa-rupa Kualitas Tinggi Produsén mesin solar Volvo Produsén Produk Ti Yangzhou Walter Electrical Equipment Co., Ltd. Produsén mesin solar Volvo Produsén Panyekel sareng Produsén mesin solar Volvo Produsén.

 

Harga Fob: US $ 1.000 - 30.000 / Set

Kamampuhan Suplai: 2000 Sataun

Kuantitas Mini: 1 sét

Palabuhan: Shanghai

Syarat pamayaran: T / T, L / C

Ukuran: gumantung

Bahan: Besi & tambaga

Fitur: kakuatan

Aplikasi: Ngahasilkeun Listrik

Klién: supplier / pabrikan / perusahaan / pabrik / distributor / agén / pamaké pamungkas

Area pamasaran: Asia, Afrika, Éropa, daérah Arab

 

Mesin Volvo Diesel Generator Nyarankeun Daya, mangga pencét kana kakuatan ieu.

Mesin 50HZ Volvo Diesel Generator

85kva 100kva 130kva 150kva 180kva 200kva 250kva
300kva 350kva 400kva 450kva 500kva 550kva 600kva

60HZ Volvo mesin Diesel Generator

80kva 100kva 130kva 150kva 200kva 250kva 350kva
400kva 450kva 500kva 600kva 650kva

1.jpg

 

Pabrik generator solar Walter ayeuna tiasa nyayogikeun kakuatan stabil anu komprehensif dina sagala bidang listrik (nyaéta Railway, Mining, Hospital, Perminyakan, Perminyakan, Komunikasi, Séwa, Pamaréntah, Pabrik sareng Perumahan sareng sajabana)

 

Walter Generator – generator volvo nyandak mesin volvo salaku kakuatan, kalayan kisaran listrik ti 68kva dugi ka 500kva, Volvo di Swédia kalayan langkung ti 120 taun sajarah, mangrupikeun pabrik mesin anu paling lami di dunya. Dugi ka ayeuna, mesin na ngajukeun produk langkung ti 1 juta sét, aranjeunna mangrupikeun kakuatan idéal set pembangkit listrik. Mesin Volvo gaduh kamampuan beban anu tinggi ogé kinerja mimiti anu gancang sareng dipercaya.

Pikeun mérek alternator, urang gaduh alternator mérek Stamford, Marathon sareng Cina pikeun pilihan konsumén sacara bébas.

 

14708962917546171.jpg

 

VOLVO GENERATOR Fitur

1. kakuatan kuat, kinerja stabil

2. karajinan waja sareng cet kualitas luhur

3. operasi gampang sareng kaamanan

4. desain ngeusian suluh saderhana

5. Panel kontrol jero laut DSE3110 salaku standar, Panel Kontrol AMF Laut jero DSE7320 & Smart HGM6120 pikeun Pilihan, ATS pikeun Pilihan

 

Kauntungan GENERATOR VOLVO 

1. Standar émisi EU

2. Layanan Jaminan Internasional

3. waktos pangiriman pondok

4. Pabrik langsung penjualan set generator, Mastikeun kualitas sareng harga generator murah, ngajantenkeun konsumén akhir kauntungan langkung

5. Kalayan sertifikasi ISO9001 CE SGS BV

6. generator Diesel Suku cadang gampang dipikagaduh ti pasar sadunya kalayan harga anu langkung mirah

7. Sampurna jaringan saatos jasa

 

2.jpg

 

Modél generator Gengerator Perdana Kakuatan Kakuatan Siaga Gengerator Mesin Volvo Mesin Volvo Stamford Alternator L * W * H Beurat
KVA KVA Modél Mesin Modél Mesin Anyar Modél Alternator mm kg
W-VO85-1 85 94 TD520GE TAD530GE UCI 224G 2250 * 700 * 1500 1250
W-VO100-1 100 110 TAD531GE TAD531GE UCI 274C 2500 * 900 * 1600 1450
W-VO130-1 130 144 TAD532GE TAD532GE UCI 274E 2500 * 900 * 1600 1500
W-VO150-1 150 165 TAD731GE TAD731GE UCI 274F 2850 * 900 * 1600 1850
W-VO188-1 180 198 TAD732GE TAD732GE UCI 274G 2850 * 900 * 1600 1900
W-VO200-1 200 220 TAD733GE TAD733GE UCI 274H 3000 * 1100 * 1700 2000
W-VO250-1 250 275 TAD734GE TAD734GE UCD 274K 3000 * 1100 * 1700 2200
W-VO325-1 300 330 TAD941GE TAD1342GE HCI 444ES 3400 * 1100 * 1800 2800
W-VO375-1 350 385 TAD1241GE TAD1343GE HCI 444ES 3400 * 1100 * 1801 2800
W-VO400-1 400 450 TAD1242GE TAD1344GE HCI 444F 3500 * 1100 * 1800 3400
W-VO450-1 450 500 TAD1640GE TAD1345GE HCI 544C 3750 * 1250 * 2100 4200
W-VO500-1 500 550 TAD1641GE TAD1641GE HCI 544D 3750 * 1250 * 2100 4300
W-VO570-1 550 605 TAD1642GE TAD1642GE HCI 544D 3750 * 1250 * 2100 4300
W-VO625-1 600 660 TAW1643GE TWD1643GE HCI 544FS 3900 * 1350 * 2200 4850
W-VO88-1 88 96 TD520GE TAD550GE UCI 224F 2250 * 700 * 1500 1250
W-VO105-1 105 115 TAD531GE TAD551GE UCI 274G 2500 * 900 * 1600 1450
W-VO133-1 133 146 TAD532GE TAD750GE UCI 274D 2500 * 900 * 1600 1500
W-VO159-1 159 175 TAD731GE TAD752GE UCI 274F 2850 * 900 * 1600 1850
W-VO205-1 205 225 TAD732GE TAD753GE UCI 274F 2850 * 900 * 1600 1850
W-VO228-1 228 250 TAD733GE TAD754GE UCI 274G 3000 * 1100 * 1700 2000
W-VO261-1 261 288 TAD734GE TAD1350GE UCDI 274K 3000 * 1100 * 1700 2200
W-VO341-1 341 375 TAD941GE TAD1351GE HCI 444C 3400 * 1100 * 1800 2800
W-VO409-1 409 450 TAD1241GE TAD1353GE HCI 444ES 3400 * 1100 * 1800 2800
W-VO455-1 455 500 TAD1242GE TAD1354GE HCI 444FS 3500 * 1100 * 1800 3400
W-VO511-1 511 563 TAD1640GE TAD1650GE HCI 444F 3750 * 1250 * 2100 4200
W-VO591-1 591 650 TAD1641GE TAD1651GE HCI 544C 3750 * 1250 * 2100 4300
W-VO625-1 625 688 TAD1642GE TAD1652GE HCI 544D 3900 * 1350 * 2200 4850
W-VO688-1 688 756 TAW1643GE TAW1653GE HCI 544E 3900 * 1350 * 2200 4850


3.jpg

 

Set generator Walter Maké produk kualitas luhur, tong nganyahokeun unggal jéntré, pikeun nyumponan sarat genset anu anjeun peryogikeun.

800沃尔沃细节图.jpg

800沃尔沃机器细节图.jpg

4.jpg

 

Desain → Punching CNC → Las → Tés → Rakit → Polesan → Generator siap → Encasement → Nganteurkeun

Ti rarancang kana perakitan teras dikirimkeun unit, unggal léngkah urang meryogikeun padamel urang pikeun ngendalikeun kualitasna sacara ketat, supados unggal unit tiasa dikirimkeun kalayan sampurna.

800生产发货.jpg

 


7.jpg

 

24 jam layanan online

Panilitian bakal dibales dina waktos 1 jam

Jaminan nyaéta Sataun atanapi 1000 jam damel, anu mimiti

CKD sareng SKD sayogi

Bagian Generator sayogi gampang

 

14695909911919935.jpg

water support

 

4.jpg

Nalika ngembangna pasar domestik terus-terusan, produk kami parantos diékspor ka Étiopia, Algeria, Polandia, Méksiko, Bolivia, India, Selandia Baru, Ékuador, Rusia, Filipina, Vietnam, Libya, Ghana, India, Uni Émirat Arab, Saudi Arabia, Suriah , Brasil, Nigeria, Afrika Kidul, sareng sajabana Kami gaduh pangsa ageung di pasar global sareng mikaresep reputasi anu luhur di dunya.

Jasa Pra-jualan:

4.jpg

1. Pilihan modél pakakas;

2. Ngararancang sareng ngical parangkat dumasar kana kabutuhan khusus konsumén.

Penjualan:

4.jpg

Pikeun ngirim tanaga jasa saatos-penjualan khusus pikeun inatallasi sareng debugging dina situs, sareng latihan staf operasi ogé.

jasa saatos-jualan:

4.jpg

1. teknisi propésional sareng tim layanan purna jual kalayan jasa 7/24 pikeun méréskeun masalah anjeun;

2. Suku cadang cadang.

 

14695909911919935.jpg

zhengshu

 

4.jpg

Walter ngalangkungan 13 taun cobaan sareng kasusah, urang kerja keras sareng ngesang pikeun nampi sagala jinis sertifikasi industri, otorisasina.

800证书.jpg

 

14695909911919935.jpg

 

 

baozhuang

 

4.jpg

 

 

 

Rincian bungkusan: Bungkus Genaral atanapi kasus lapis

Detil Pangiriman: Dikirim dina 10 dinten saatos mayar

 

运输.jpg

 

14695909911919935.jpg

 

 

Upami anjeun resep produk kami, ngan ngahubungan kami.

Kabagjaan kuring pikeun masihan anjeun sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun sareng wajar.

Kami ayana di kota Yangzhou, Cina. Wilujeng sumping didatangan kami!

 

4.jpg

 

product1.jpgUpami anjeun resep pikeun perusahaan kami langkung seueur produk, mangga pencét dina gambar di luhur.

 

product3.jpgUpami anjeun resep pikeun perusahaan kami langkung seueur produk, mangga pencét dina gambar di luhur.

 

 

Dear Sir Atanapi Purchasing Manager:

Hatur nuhun kana waktos anjeun maca halaman wéb generator kami sacara saksama, upami anjeun ngagaduhan rarancang atanapi sarat anu lengkep, anjeun tiasa ngirim surélék ka kami.

Ogé Upami anjeun henteu terang detil na khusus, anjeun tiasa nyaritakeun sarat anjeun, sapertos kakuatan generator, tegangan sareng frekuensi, sabaraha sét? Éta dipaké pikeun pabrik atanapi lift atanapi alat-alat sanés? Sangkan urang tiasa nyarankeun hiji ka anjeun.

Ogé anjeun kedah nyaritakeun ka mana anjeun ti kota, supados urang tiasa mariksa tegangan sareng frékuénsi sateuacan didamel.

Pls kirimkeun mail ka walterxinyi@gmail.com

Hatur nuhun deui pikeun waktos na sareng miharep usaha sasarengan pikeun pasar ageung generator solar

 

Tags Panas: 

Walter Electrical Equipment locates di Yangzhou City mangrupikeun salah sahiji pabrik generator solar sareng pabrik Cina, sareng salaku perusahaan propésional, urang gaduh pabrik produktif nyalira, anu tiasa ngahasilkeun mesin diesel 85kva Volvo anu pangénggalna sareng pangénggalna, mesin diesel 100kva Volvo generator, 130kva Volvo mesin solar Mesin solar diesel 450kva Volvo, generator solar diesel 500kva Volvo, generator solar diesel 570kva Volvo, generator solar 625kva Volvo, Cina, pabrik, pamasok, pabrik, perusahaan, borongan, mésér, dealer, jual, murah, suplai, distribusi

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali